Naj Student - više od studiranja

  /  Studije

Visoka škola elektrotehnike i računarstva strukovnih studija u BeograduSigurnost informaciono komunikacionih sistema


Nivo studija:
Specijalističke studije
Zemlja:
Srbija
Grad:
Beograd
Jezik:
Srpski
Cena:
150000.00 RSD
Trajanje:
2 semestra
Početak:
Izvođenje nastave:
Redovno
Oblast studija:
Informacione tehnologije


Sigurnost u informaciono komunikacionim sistemima

Cilj specijalističkih studija Sigurnost informaciono komunikacionih sistema je:

  • da diplomiranim studentima studijskih programa računarsko-tehničke orijentacije razvije sposobnost prihvatanja i razumevanja složenijih računarsko-informacionih sistema i tehnologija kao osnove za njihovo dalje napredovanje u radnom i društvenom okruženju. Posebna pažnja je posvećena znanjima i veštinama iz oblasti sigurnosti informacionih i komunikacionih sistema, čime se otvara mogućnost za dalju afirmaciju u ovoj oblasti.

Specijalističke studije pripremaju studente za:

  • Primenu temeljnog znanja u specijalizovanim oblastima informaciono komunikacionih sistema sa poznavanjem svih faza implementacije, identifikovanje problema informacionih tehnologija, efikasno funkcionisanje u multidisciplinarnom okruženju, prikupljanje, analizu i upravljanje informacijama, održavanje koraka sa tekućim razvojem savremenih računarskih tehnologija, razvijanje sposobnosti učenja tokom čitavog radnog veka, razvoj osećaja za profesionalizam i timski rad.

Način odabira predmeta:

  • Od ukupno deset predmeta raspoređenih u dva semestra svi su izborni. U prvom i drugom semestru studenti mogu da odaberu po 3 od 5 ponuđenih predmeta. Završni, specijalistički, rad je obavezan. Studenti mogu da odaberu dva predmeta sa drugih studijskih programa specijalističkih strukovnih studija Visoke škole elektrotehnike i računarstva u Beogradu.

Predmeti su:

Nakon završenih specijalističkih studija studenti stiču zvanje strukovni inženjer elektrotehnike i računarstva – specijalista.

 

Rukovodilac studijskog programa: dr Perica Štrbac
Kabinet: 511
Elektronska pošta: pericas@viser.edu.rs

Sekretar studijskog programa: dipl.inž. Gabrijela Dimić
Kabinet: 408
Elektronska pošta:gdimic@viser.edu.rs

Kontaktiraj
Visoka škola elektrotehnike i računarstva strukovnih studija u Beogradu