Sat Najstudent ne može da funkcioniše bez JavaScript podrške.

Vesti i dešavanja

Izaberi kategoriju

Studenti dobijaju jedinstveni obrazovni broj, evo čemu će on služiti

Vlada i Ministarstvo prosvete planiraju da do septembra uvedu Jedinstveni informacioni sistem prosvete (JISP) i JOB za svakog učenika i studenta.

Postavljeno: 24.06.2021.

Vest

Drugo mesto na državnom takmičenju u simulaciji suđenja za studente niškog Pravnog fakulteta

Tim studenata sa Pravnog fakulteta u Nišu, koji čine Anđela Dikić, Katarina Momirović i Aleksandar Arsić, osvojio je drugu nagradu na sedmom državnom takmičenju u simulaciji suđenja. Ovogodišnja tema takmičenja bila je “Osudi diskriminaciju”.

Postavljeno: 24.06.2021.

Vest

Dualni model studija u visokom obrazovanju

Privrednici Šumadije i Pomoravlja upoznali su se danas, Regionalnoj privrednoj komori, sa dualnim modelom studija u visokom obrazovanju.

Postavljeno: 24.06.2021.

Vest

Mladim talentima iz Vlasotinca uručene novčane nagrade

Od 60 prijavljenih učenika, studenata i mladih talenata koji su u prošloj godini postigli zapažene rezultate, njih 54 su ispunila uslov i dobila jednokratnu novčanu pomoć od Opštine Vlasotince.

Postavljeno: 24.06.2021.

Vest

Milica je mama, lekar i najbolji student u Beogradu

Mlada, pametna, lepa i prijatna Milica Vlaisavljević (26) iz Subotice, majka jednogodišnje ćerkice, najbolji je diplomac Medicinskog fakulteta u Beogradu sa prosečnom ocenom 10.

Postavljeno: 24.06.2021.

Vest

Najboljima studentima u Novom Sadu 469 stipendija

Dodeljeno je rekordnih 1.500 stipendija za najbolje studente osnovnih i master studija u zemlji od kojih je 469 pripalo novosadskim studentima.

Postavljeno: 24.06.2021.

Vest

Esports globalno takmičenje 2021.

IESF (Internacionalna esport federacija) i SESE (Sportski Esports Savez Srbije) pozivaju sve studente i diplomce iz Srbije da se prijave na prvo globalno akademsko esports takmičenje i osvoje vredne nagrade!

Rok za prijavu: 30.06.2021.

Nagradni konkurs

Otvoren filmski konkurs za Green Fest 2021.

Centar za unapređenje životne sredine i Dom omladine Beograda objavljuju konkurs za prikupljanje filmskih i video radova za učešće u okviru programa Međunarodnog festivala ekološkog filma “Green Screen Fest” na 12. Međunarodnom festivalu zelene kulture „GREEN FEST“, koji će biti održan od 8. do 15. novembra 2021. godine.

Rok za prijavu: 30.07.2021.

Nagradni konkurs

Međunarodna mreža za transfer tehnologije - International Technology Transfer Network (ITTN)

Međunarodna mreža za transfer tehnologije - International Technology Transfer Network (ITTN), organizacija posvećena promociji međunarodne saradnje u oblasti transfera tehnologije i inovacija, prisutna u 35 zemalja, po drugi put organizuje Međunarodni forum predstavljanja i trgovine tehnologijom, u saradnji sa kineskim Centrom za međunarodnu razmenu nauke i tehnologije - China Centre for International Science and Technology Exchange (CISTE) i Naučnim parkom Zhongguancun - Zhongguancun Science Park.

Rok za prijavu: 30.06.2021.

Nagradni konkurs

BINA filmska škola

Od 17. do 26. septembra 2021. godine, Beogradska internacionalna nedelja arhitekture – BINA realizuje desetodnevnu filmsku školu u okviru međunarodne platforme Future Architecture.

Rok za prijavu: 04.07.2021.

Program za studente

Poziv za učešće: Evropska letnja škola arhitekture EASA Reality, Kragujevac

Poziv za učesnike na anualnom letnjem skupu Evropske asocijacije studenata arhitekture u Kragujevcu od 1. do 15. avgusta je otvoren!

Rok za prijavu: 30.06.2021.

Program za studente

Cloud Native Computing Rhein-Ruhr - June Edition

On Thursday, two exciting talks are waiting for you. In the first talk, Florian Aßmus will talk about the implementation of the Divi Intensive Registry for the recording of intensive care capacities during the Corona Pandemic.

Rok za prijavu: 24.06.2021.

Program za studente

Konkuriši na praksu

Advokatski pripravnik

Advokatska kancelarija Aleksić sa saradnicima

Beograd, Srbija
Internacionalne stručne prakse

AIESEC

Novi Sad, Beograd, Kragujevac, Niš, Subotica
Baner
Sajt NajStudent.com koristi kolačiće kako bi ti pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da si saglasan sa korišćenjem kolačića. Saznaj više o kolačićima ovde.