Vesti i dešavanja

Izaberi kategoriju

Poziv za nove volontere i volonterke CZOR-a

CZOR je u potrazi za novim volonterima i volonterkama, koji žele da postanu deo našeg tima i daju svoj doprinos u razvoju zajednice.

Rok za prijavu: 15.03.2021.
Program za studente

Istanbul photo awards 2021

Istanbul Photo Awards is an international news photography contest organized by Anadolu Agency. The contest aims to contribute to the sphere of news photography and offers a perspective shaped by the region’s unique position at the center of diverse cultures. The awards reward…

Rok za prijavu: 18.03.2021.
Nagradni konkurs

Kurt schork memorial fund

Since its inception in 2002, the Kurt Schork Memorial Fund has sought to support those journalists Kurt most admired, the freelancers and local reporters whose work is often poorly paid, mostly unsung and all too often fraught with danger.

Rok za prijavu: 31.05.2021.
Nagradni konkurs

Transversalities - Photo Contest 2021

The Transversalities Project uses photography as a way to promote the inclusion of territories and regional cooperation

Rok za prijavu: 07.03.2021.
Nagradni konkurs

Femix fest

Femix Fest – festival ženskog stvaralaštva održaće se od 12. do 14. marta u Beogradu, u hibridnom formatu u okviru kog će najveći deo sadržaja biti emitovan onlajn. Publiku očekuje nova muzika, film i fotografije, kao i diskusije na brojne zanimljive teme!

Rok za prijavu: 12.03.2021.
Program za studente

Održivi razvoj zajednice: “Snažno zeleno“

Više od četrdeset godina Mladi istraživači Srbije pokreću i razvijaju aktivnosti koje doprinose održivom razvoju, volonterizmu i zaštiti životne sredine. Podrška neformalnim grupama je logičan korak unapred, znajući da najbolje ideje dolaze od grupe građana koja se spontano…

Rok za prijavu: 31.12.2021.
Program za studente

Novi projekat: Treba da znaš!

Treba da znaš kako mediji utiču na tebe?! Treba da znaš kako mediji utiču na kreiranje tvojih stavova?! Treba da znaš i prepoznaš medijsku manipulaciju?! Ili kako se prožimaju mediji i politika?! Mediji i demokratija?!

Rok za prijavu: 08.03.2021.
Program za studente

Online događaj: Kako dobiti posao bez iskustva u IT kompaniji?

Ukoliko si u potrazi za poslom u programerskoj kompaniji, nemaš iskustva i želiš da dobiješ savete iz prve ruke, toplo ti preporučujemo da se pridružiš online događaju “Kako dobiti posao bez iskustva u IT kompaniji?”.

Rok za prijavu: 03.03.2021.
Program za studente

Crypto Meetup

Belgrade Crypto Meetup organizuje novo druženje i dalje u ograničenom broju, 04. marta u 18 časova.

Rok za prijavu: 04.03.2021.
Program za studente

WordPress: Četvrtkom prevodim

Nakon par meseci pauze, WordPress Serbia ponovo se vraća zajedničkom prevođenju, i to 4. marta u 18 časova. Pošto su usled pandemije korona virusa, sva javna okupljanja zabranjena, WordPress Srbija zajednica je odlučila da iskoristi situaciju za serijal druženja putem video…

Rok za prijavu: 04.03.2021.
Program za studente
 1 2 > ››

Konkuriši na praksu