Budi Vip student

(Preuzeto sa sajta Akter online - 10. 01. 2013.)

Kompanija Vip mobajl pozvala je sve zainteresovane studente da se prijave na konkurs "Budi Vip student", koji je otvoren do 21. januara

Budi Vip Student

Reč je o projektu, navodi se u saopštenju kompanije, koji šestu godinu za redom najboljim studentima pruža mogućnost da se dodatno usavršavaju i stiču praktična znanja iz oblasti telekomunikacija.

 

Pravo učešća imaju redovni studenti završnih godina osnovnih studija državnih fakulteta tehničke, IT i biznis orijentacije, na fakultetima Univerziteta u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i Novom Pazaru.

 

Dvadeset najboljih kandidata biće nagrađeno plaćenom dvomesečnom letnjom praksom u Vipu, uz mentorstvo menadžera kompanije tokom prakse i master studija. Pobednici na konkursu će dobiti, takođe, notebook računare i smart telefone iz Vipove ponude, a očekuju ih i tri edukativna seminara iz oblasti poslovnih veština.

 

Nephodno je da kandidati u trenutku prijavljivanja imaju minimalnu prosečnu ocenu osam na osnovnim studijama, i sa dobro znaju engleski jezik i rad na računaru.

Vip je u novembru 2007. godine pokrenuo projekat društvene odgovornosti u oblasti visokog obrazovanja pod nazivom "Budi Vip student", koji je posvećen razvoju budućih stručnjaka u oblasti telekomunikacija u Srbiji.

 

U minulih pet godina na konkursima je učestvovalo više od 800 akademaca iz cele Srbije, dok je 96 najboljih osvojilo stipendiju za nastavak školovanja i dobilo titulu Vip studenta, od kojih je njih 14 dobilo posao u Vipu, dodaje se u saopštenju.


Konkuriši na praksu