Careers of the Future - sajam najboljih univerziteta za zanimanja budućnosti

Sa velikom radošću vas obaveštavamo da će se 10. aprila održati CAREERS OF THE FUTURE, sajam najboljih univerziteta za zanimanja budućnosti, u organizaciji vodeće regionalne kompanije za obrazovanje u inostranstvu, Via Academice. 

 

Careers of the Future

 

Via Academica, kompanija specijalizovana za studije u inostranstvu i akademsku i profesionalnu orijentaciju, ovog proleća okuplja predstavnike najsavremenijih zanimanja koji će preneti svoje iskustvo i svoj profesionalni put, kao i svetske univerzitete koji nude studijske programe u skladu sa inovacijama u nauci i tehnici.

 

Cilj sajma Careers of the future je da mladi iz zemalja Zapadnog Balkana upoznaju profesije koje se traže na tržištu rada, kao i studije u inostranstvu kroz svoja potencijalna zanimanja. Na taj način, budućim studentima želimo da pružimo prave informacije o studijskim programima i stipendijama, da im omogućimo uvid u karijerne mogućnosti koje im se pružaju, i da ih motivišemo za akademsko usavršavanje na univerzitetima širom sveta.

 

Sajam će biti održan na jedinstvenoj online platformi kojoj može da se pristupi sa svih uređaja: desktop i laptop računara, tableta i mobilnih telefona. Predavanja stručnjaka će omogućiti studentima da postavljaju pitanja, svaki univerzitet će imati svoj virtuelni štand sa najbitnijim informacijama, a u sobama za umrežavanje studenti će moći da se povežu sa posetiocima koji su zainteresovani za istu oblast studija i isto zanimanje budućnosti. Pored toga, imaće priliku da zakažu razgovor sa predstavnicima univerziteta i da u neformalnom razgovoru saznaju sve što ih zanima o konkretnim programima i aplikacionim procedurama.

 

Učešće na sajmu potvrdili su sledeći evropski univerziteti: KdG Karel de Grote University of Applied Arts and Sciences, BSB Burgundy School of Business, EU Business School, Jacobs University Bremen, ACT American College of Thessaloniki, Utrecht University, Vrije University Amsterdam, SEG Swiss Education Group, IED Istituto Europeo di Design, LUISS University, LUISS Business School, International University of Language and Media, University Cattolica del Sacro Cuore.

 

Ovo je prava prilika da naši učenici i studenti saznaju više o koracima ka budućem obrazovanju i profesionalnom usavršavanju.

 

Više informacija o Sajmu možete pronaći na linku: https://viacademica.com/careers-of-the-future-online-sajam

 

Ispunite pasoš znanjem!

 


Konkuriši na praksu