Besplatno predavanje u SKC-u: Putujem i pričam - MIS

U Studentskom kulturnom centru (SKC) u četvrtak 21. septembra u 19h organizuje se besplatno predavanje na temu: "Putujem i pričam". 

 

Putujem i pričam

 

četvrtak, 21. septembar u 19:00 Bašta SKC/ (u slučaju kiše Mala sala)

Ciklus “Putujem i pričam”/MIS caffé

Mladi istraživači Srbije

 

Volonterski servis MIS-a postoji 28 godina tokom kojih su naši volonteri i volonterke učestvovali na programima u preko 80 zemalja sveta. To je jedinstvena mogućnost za putovanje koju godišnje u našoj zemlji iskoristi oko 1000 mladih.

 

Organizatori kampova u Srbiji, kamp lideri, po jedan učesnik/učesnica sa svakog od programa: Međunarodni kampovi u svetu i u Srbiji, Erasmus + Trening, Erasmus + Omladinska razmena i Evropski volonterski servis, predstaviće program na kom je učestvovao kroz kratke video i foto prezentacije. 

 

Na različitim tematskim stolovima imaćete priliku da se raspitate, diskutujete, ogovarate i razgovarate o: međunarodnim volonterskim kampovima u Srbiji i u inostranstvu, međunarodnim omladinskim razmenama i EVS programu dugoročnog volontiranja, kako jeftino putovati u inostranstvo, kako organizovati međunarodni volonterski kamp i kako postati lider grupe. Ili predložite vi temu!

 


Konkuriši na praksu