Interaktivna besplatna predavanja na Ekonomskom fakultetu: Prodaja = zanimanje #za5

Prodaja, kao jedno od najuzbudljivijih i najdinamičnijih poslova današnjice, zauzima i po nekoliko strana oglasa na veb-sajtovima za zapošljavanje. Kako moderno poslovanje nije moguće zamisliti bez prodaje i komercijale, zanimanja iz ove oblasti su neka od najtraženijih na tržištu.

 

Prodaja - Poslovi za5

 

Svako ko radi u sektoru prodaje, reći će vam da je uspeh gotovo nemoguć bez znanja o finansijama, marketingu i vođenju projekata. U sredu, 27. marta 2019. godine u 14:00 časova na Ekonomskom fakultetu u Subotici, mladi menadžeri domaćih i internacionalnih kompanija otkriće još neke tajne uspešnog bavljenja ovim poslom i otkloniti mladima nedoumice u vezi sa karijerom u oblasti prodaje.

 

Predavanje o modernim zanimanjima u popularnom sales sektoru održaće:

  • Vuk Đurović, Route to Market Manager (Coca-Cola HBC)
  • Dragan Koprivica, Regional Manager (Gema B&D)
  • Ivan Štibl, Development Manager (Beiersdorf)
  • Ružica Nimčević, Prodajni savetnik (veb-sajt Polovni automobili)
  • Aleksandar Bračer, Co-owner (Bratscher Custom Shoes)

 

Poslovi #za5 su prva aktivnost u okviru velikog nacionalnog projekta Budućnost #za5, koji ima za cilj da inspiriše mlade ljude širom Srbije da na vreme počnu da razmišljaju o svojoj budućnosti u svetu biznisa i da ih motiviše da usavršavaju znanja i veštine potrebne za ostvarenje poslovnih ambicija.

 

Svi zaniteresovani studenti i srednjoškolci se za interaktivno predavanje o zanimanjima u oblasti prodaje mogu prijaviti na sledećem linku: http://bit.ly/Posloviza5-sales

 


Konkuriši na praksu