ESTIEM Sajam zapošljavanja - budi svoja veza!

Ove godine će se po četvrti put održati ESTIEM Sajam zapošljavanja! U pitanju je jedan od projekata ESTIEM Lokalne grupe Novi Sad čiji je cilj da na jednom mestu okupi kompanije i studente kako bi kroz direktnu komunikaciju više saznali jedni o drugima I sklopili buduću saradnju u vidu stručne prakse ili zaposlenja.

 

ESTIEM sajam zapošljavanja 2019

 

Bogatstvo ovogodišnjeg sajma jeste raznovrsnost industrija iz kojih dolaze kompanije učesnice, što omogućava studentima gotovo svih studijskih programa da pronađu njima pogodan sadržaj.


Neke od ovogodišnjih kompanija učesnica su Bosch, Brose, Homepage, Adecco, UniCredit Bank, Continental, Norma Group, NajStudent, ali i mnogi drugi.

 

Sajam će se održati 6. novembra u holu Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu sa početkom u 9 časova. Na Svečanom otvaranju u Svečanoj sali FTN-a reč će imati organizatori, predstavnici Fakulteta tehničkih nauka i predstavnici kompanija, nakon čega se druženje nastavlja u holu Fakulteta gde ćete moći da priđete štandovima kompanija i pitate sve što Vas interesuje.

 

Takođe, u 11:00 kompanija Robert Bosch d.o.o.  če održati radionicu u kojoj mogu da učestvuju svi studenti, bez obzira na godinu studija ili smer.

 

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nekim od ovih kompanija, svoj CV možete da pošaljete na mail adresu cv.estiem@gmail.com ili popunjavanjem forme na sajtu estiem.rs. Više informacija možete da nađete na sajtu, a možete i da nam se obratite putem društvenih mreža (ig: estiem_lgnovisad; fb: ESTIEM Local Group Novi Sad)

 

ESTIEM Sajam zapošljavanja 2019

 

ESTIEM Lokalna grupa Novi Sad je deo evropske organizacije studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta od 2002. godine. Broji oko 40 aktivnih članova i jedna je među najaktivnijima u Evropi! Svake godine organizuje nekoliko centralnih i lokalnih događaja, među koje spada i ESTIEM Sajam zapošljavanja.

 

Vidimo se 6. novembra na Fakultetu tehničkih nauka od 9 časova!

 


Konkuriši na praksu