"Fundraising" pisanje, realizacija i implementacija projekata - Onlajn edukacija

Udruženje Centar za inovacione projekte Vas poziva da prisustvujete njihovoj onlajn edukaciji!

 

Fundraising veštine pisanja

Foto: Unsplash

Osmislili smo edukaciju koje je prilagođena praktičnom savladavanju veština pisanja, pripreme i realizacije projekata.

 

Nije potrebno hvatati beleške niti je neophodno predznanje, važno je da imate volju da naučite nešto novo i da aktivno učestvujete.

 

Polaznici će imati priliku da saznaju šta bi trebalo preduzeti pre samog pisanja projekta, šta je to projekat, kome je namenjem, kakve probleme možemo rešavati u zajednici kroz projektne aktivnosti, kako da postave svoje ciljeve prevaziđu potencijalne rizike i celu ideju sprovedu u delo.

 

Informisaćemo vas kako da odradite uspešan "fundraising" (pronalaženje izvora finansiranja) i kako da finansijski uobličite vaš projekat. Iskusan predavač je tu da odgovori na sva vaša pitanja i kroz interaktivne vežbe uvede vas u svet projekata.

 

Edukacija će se realizovati kroz kombinovanje teorijskog i praktičnog rada sa učesnicima. Obuke će biti organizovane u dve grupe. Prvi termin 23, 24, 30, 32. januara, drugi termin 06, 07, 13 i 14. februara. 

 

Dobrodošli su svi mladi ljudi koji žele da se informišu o mogućnostima za započinjanje sopstvenog poslovanja.

 

Ukoliko vas zanima kako napisati kvalitetan projekat i želite da učestvujete na predavanjima i radionicama prijavite se putem linka: https://forms.gle/kfVHPV5J9Gp3WucZA.

 

Prijave su otvorene do 19. januara do 23:59

 

Očekujemo vas!

 

 


Konkuriši na praksu