Geekstone Heroes Talks - Završna konferencija Geekstone karavana ovog vikenda u Novom Sadu

Udruženje Geekstone završava godinu organizovanja besplatnih mini konferencija po Srbiji „Geekstone Heroes Talks” konferencijom u Novom Sadu. Novosadska konferencija će biti održana 30. novembra u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu, sa početkom u 9 časova. 

 

Geekstone Heroes Talks je besplatna putujuća jednodnevna mini konferencija koja je pokrenuta sa idejšom da se svakog meseca konferencija održi u drugom gradu u Srbiji i time radi na decentralizaciji znanja. Ove godine konferencija je održana u 6 gradova u Srbiji: Šapcu, Vršcu, Zrenjaninu, Inđiji, Subotici i Beogradu. Konferencija je koncipirana tako da iskusni predavači kroz četiri predavanja obrade teme iz različitih segmenata IT-a: front-end, back-end, neuronske mreže i project menagement.

 

Predavači na mini konferenciji su eksperti u svojim oblastima: Slađana MiljanovićMilan Kosanović i Nikola Živković. Slađana će održati predavanje na temu: „Šta ljudi misle, a šta je zaista front-end?”, Milan će predstavtii koji je to put od developera do Team Lead-a (Project Manager-a), a Nikola će na konkretnom primeru pokazati kako napraviti prvu neuronsku mrežu. Pored toga, Nikola i Milan će održati live sesiju programiranja koristeći tehniku Pair Programming u C#-u.

 

Geekstone je neprofitna organizacija posvećena okupljanju programera u cilju lakše razmene znanja, iskustava i ideja o programiranju. U proteklih nekoliko godina organizovano je preko 20 meetup događaja, nekoliko radionica i 3 konferencije. Prijatelji i sponzori organizacije Geekstone su društveno odgovorne kompanije, kompanija Vega IT i Event Room, koje su prepoznale vrednost i značaj ove organizacije za jačanje IT zajednice.

 

Cilj ove akcije jeste da se podigne svest kod IT entuzijasta u Srbiji o značaju konstantnog usavršavanja, razmenjivanja iskustava, kvaliteta rada na projektima.

Više informacija o ovoj organizaciji i njihovim aktivnostima dostupno je na Geekstone sajtu.

 

Prijava

Završna Geekstone Heroes Talks konferencija će biti održana u subotu, 30. novembra, u 9 časova u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu. Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem sledećeg linka

 

 


Konkuriši na praksu