Instagram oglašavanje u cilju prodaje - meetup u vršačkom Startit Centru

U Vršcu će u sredu, 27. novembra, od 19 časova biti održan meetup na temu „Instagram oglašavanje u cilju prodaje”.

Instagram

Foto: Pixabay

Prema istraživanjima Instagram je jedna od najpopularnijih društvenih mreža današnjice, a ono što posebno fascinira jeste podatak da je gotovo milijardu ljudi aktivno koristi svakog meseca.

 

Kada je ova mreža osnovana u oktobru 2010. godine, retko ko je mogao da pretpostavi da će upravo ona postati jedna od vodećih platformi za oglašavanje.

Na samom predavanju Miloš Stojadinov će proći kroz osnovne koncepte i tehnike Instagram oglašavanja, kao i analizom uspešnih primera.

Kome je predavanje namenjeno?

Predavanje je namenjeno svima koji žele da nauče nešto novo o Instagramu, kao i o digitalnom marketingu uopšte i kako ga primeniti na lokalnom i globalnom nivou.

 

O predavaču

Miloš Stojadinov živi i radi u Vršcu. Pre godinu dana počeo je aktivno da se bavi digitalnim marketingom. Sa dvadeset godina krenuo je put preduzetništva i sa sestrom osnovao brend prirodne kozmentike Pure Natural.

 

Prijave

Događaj je zakazan za 27. novembar u 19 časova u Startit Centru Vršac (Centar Millennium, službeni ulaz). Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.

 

 


Konkuriši na praksu