Interaktivno predavanje o sindromu izgaranja na poslu (eng. Burnout syndrome)

Centar za psihološke eduakcije i mentalni razvoj "Psihonega" uz saradnju Udruženja mladih "CORE Grupa" organizuje predavanje o sindormu izgaranja na poslu koje će biti održano u četvrtak 23. januara od 18 časova u Oficirskom domu u Nišu.

 

Radionica

Foto: Pixabay

O ovom sindromu će govoriti Stevan Stanojević, zastupnik Centra za psihološku edukaciju “Psihonega”, koji je do sada održao preko pedeset edukativnih aktivnosti, a takođe je i autor akreditovane obuke za prevladavanje stresa, veb – aplikacije za psihoterapiju i samopomoć i pokretač serije tribina na temu mentalnog zdravlja u Nišu i Leskovcu.

 

Posetioci će moći da obave besplatno psihološko testiranje i saznaju u kojoj meri su kod njih prisutni simptomi sagorelosti ili depresije i anksioznosti.

 

Sindrom izgaranja ili sagorelosti (eng. Burnout) je stanje fizičke, emocionalne i mentalne iscrpljenosti koja nastaje kao rezultat dugotrajne uključenosti u situacije u vezi sa radom i poslovnim angažovanjem. Lako ćete uočiti da je ovaj pojam usko povezan sa stresom.

 

Prijave na događaj su obavezne, slati na:

 

 


Konkuriši na praksu