Kako unaprediti komunikacijske veštine? - meetup u Startit Centru Subotica

U Subotici će u četvrtak, 21. novembra, od 18 časova biti održan meetup na temu komunikacijskih veština.

 

Kao što su tehnička znanja i veštine potrebne da bi svako radio posao koji voli i želi, tako su i fine veštine potrebne da bi imali funkcionalne i zdrave odnose, kako na poslu tako i u privatnom životu. Ispravna komunikacija je od izuzetne važnosti i velikog značaja za razvoj kako profesionalne karijere, tako i za lični razvoj osobe.

 

Predavač će sa učesnicima meetupa podeliti neke savete i trikove kako da se zauzmu za sebe, kako da nauče da kažu ne, kako da upute kritiku, ali i prime istu.

 

Kome je predavanje namenjeno?

Ovo predavanje je namenjeno svima koji žele da nauče načine kako će komunicirati, a da pritom ne ugrožavaju svoja prava niti prava drugih ljudi.

 

O predavaču

Tamara Uzelac je diplomirani psiholog i sertifikovani savetnik pod supervizijom OLI psihodinamskog metoda. Tri godine je radila u centru za odvikavanje od kockanja, a od skoro je u IT svetu iz ugla ljudskih resursa.

 

Prijave

Događaj je zakazan za 21. novembar u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1, na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu putem ove forme.

 

 


Konkuriši na praksu