Konferencija "Mladi u pokretu" 2019 - OSSI

Organizacija srpskih studenata u inostranstvu, u okviru projekta „Mladi u pokretu“, organizuje jednodnevnu konferenciju o mobilnosti mladih, dana 26. novembra, u hotelu „88 rooms“ u Beogradu (Takovska 49). 
 
Konferencija Mladi u pokretu 2019 - OSSI
 
Konferencija ima za cilj okupljanje mladih ljudi iz čitave Srbije, sa i bez iskustva u programima akademske ili druge mobilnosti, koji će zajedno sa prisutnim predstavnicima/cama relevantnih institucija i organizacija civilnog društvo govoriti o stanju i unapređenju mobilnosti mladih iz Srbije. Zadatak svih prisutnih biće kreiranje jedinstvenih preporuka u oblasti mobilnosti, koje će biti prosleđene svim akterima koji se bave ovom temom. Kroz zajedničku, otvorenu i produktivnu diskusiju želimo da konferencije doprinese ne samo izgradnji poverenja i saradnje između mladih, civilnog i državnog sektora, već i unapređenju opštih uslova učešća mladih u različitim vidovima studentskih i stručnih razmena, kao i programima osnovnih, master i doktorskih studija na prestižnim evropskim i svetskim univerzitetima. 
 
Ako si spreman/na da aktivno doprineseš diskusiji, entuzijastičan/na da budeš deo važnih priča i zainteresovan/na za ovu temu, prijavi se!
  • Mladi uzrasta od 15 do 30 godina i pojedinci, mogu se prijaviti putem ovog linka.
  • Predstavnici/e organizacija civilnog društva i druge zainteresovane strane mogu se prijaviti putem ovog linka. 
 
Prijave su otvorene do 10. novembra, u 23:59 časova. 
 
Učesnicima koji dolaze van Beograda biće pokriveni putni troškovi u visini cene povratne autobuske karte od mesta prebivališta do Beograda. Dodatno, biće im obezbeđen smeštaj u hotelu „88 rooms“ noć pred konferenciju. 
 
Svim učesnicima biće obezbeđeni materijali za rad, ručak na dan konferencije, kao i osveženje tokom kafe pauze. 
 
Projekat „Mladi u pokretu“ sprovodi Organizacija srpskih studenata u inostranstvu uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. 
 
 
 


Konkuriši na praksu