Konferencija posvećena razvoju mladih 17. novembra u Beogradu

Organizacija AIESEC ove godine po peti put u Beogradu organizuje YouthSpeak Forum. Događaj će biti održan 17. novembra u hotelu Radisson Collection. Početak programa je zakazan za 10h.

 

YouthSpeak Forum 2019

 

YouthSpeak Forum predstavlja prostor gde mladi koji preuzimaju aktivnu ulogu u našem društvu zajedno sa predstavnicima korporativnog i javnog sektora rade na glavnim kritičnim tačkama rešavanja gorućih problema u Srbiji, istovremeno utičući na Ciljeve Održivog Razvoja, postavljene od strane Unijedinjenih Nacija..

 

Govornik je Vesna Dedić, Vlasnik je izdavačke kuće „Dedić“, autor emisije „Balkanskom ulicom“ na Radio-televiziji Srbije, suvlasnik Radionice za medije „Officina“. Na svojim promocijama u oviru projekta „Bulevar ženskih tajni“ i u svojim javnim nastupima trudi se da doprinese podizanju svesti o ženskim pravima i problemima.

 

Kompanija Delhaize Serbia će držati radionice na temu poslovne komunikacije, kao i kompanija Nelt, sa temom komunikacijski stilovi. Kompanija P&G će držati radionice na temu tehnika za bolje pregovaranje. Pored njih, kompanija MARSH Serbia će držati radionice na temu feedbacka, a takođe će biti i radionica kompanije MOL.

 

Projekat je podržan od strane Mummert Alumni-Verein i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

 

Prijave su obavezne.

 

Više informacija na našem Facebook i Instagram profilu.

 

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

 

 


Konkuriši na praksu