Vesti i dešavanja

Izaberi kategoriju

Prijem novih članova 2020 - EKOF media Group

Da li ste čuli za Belgrade Youth Fair, Future Is NOW, Youth NOW Magazin? EKOF Media Group je organizator svih ovih (i drugih) projekata i vrši prijem novih članova - ovo je tvoja prilika da stekneš čuveno "iskustvo pre iskustva" i radiš na velikim projektima!

Rok za prijavu: 30.08.2020.
Program za studente

Konkurs za dodelu nagrade: Za pisanu pravnu reč

Radi podsticanja razmene mišljena i stručne diskusije među pravnicima Glasnik Advokatske komore Vojvodine. Časopis za pravnu teoriju i praksu raspisuje: Konkurs za dodelu nagrade Za pisanu pravnu reč.

Rok za prijavu: 01.10.2020.
Nagradni konkurs

Contest: Disruptive Plastic Packaging Challenge

New idea contest on Desall.com: Desall, in collaboration with a leading company in the PET plastic packaging industry, invites you to propose innovative concepts for a new generation of recyclable packages.

Rok za prijavu: 25.11.2020.
Nagradni konkurs

Onlajn radionica - Tražim posao!

EU info mreža, u nameri da podrži mlade koji su u procesu traženja posla, organizuje dvodelnu online radionicu "TRAŽIM POSAO" - o veštinama potrebnim prilikom zapošljavanja, kao i za započinjanje sopstvenog posla.

Rok za prijavu: 31.07.2020.
Program za studente

U Coca-Cola HBC online praksa je nova realnost

Osmo leto zaredom, Coca-Cola HBC je poželela dobrodošlicu novoj generaciji mladih, talentovanih ljudi u sklopu Coke Summership programa letnje prakse. Ono što razlikuje ovaj Summership od prethodnih je to što se zbog trenutne situacije održava u potpunosti online.

Postavljeno: 30.07.2020.
Vest
 1 2 > ››

Konkuriši na praksu