Mini-radionica o registraciji i trgovini kriptovalutama za početnike ovog četvrtka u Beogradu

Radionica Belgrade Crypto Community-ja posvećena kreiranju naloga na kripto menjačnicama, kao i nalaženju najnižih naknada pri trgovini kriptovalutama na tržištu, biće održana 28. novembra u 18 časova u prostorijama ove zajednice (Balkanska 2).

 

Tokom ove mini-radionice članovi zajednice će polaznicima pomoći da se registruju i kupe prvu kriptovalutu. Uz to učesnici će moći da nauče sve što je potrebno da bi kupili ili prodali kriptovalutu za dinare.

 

Posle ovog meetup-a svi polaznici bi trebalo da imaju osnovno znanje o tome kako berza Xcalibra, na kojoj je moguće trgovati dinarima, funkcioniše.

 

Kome je namenjen događaj?

Radionica je namenjena svima koji žele da trguju kriptovalutama po najnižim naknadama na tržištu, a i dalje nisu sigurni kako, kao i onima koji još uvek nemaju napravljen nalog, tj. nemaju kripto novčanik.

 

Uslovi

Ukoliko učesnici žele da tokom radionice dobiju pomoć oko pravljenja naloga za trgovinu kriptovalutama neophodno je da sa sobom ponesu ličnu kartu ili fotografije obe strane lične karte.

 

Prijava

Mini radionica će biti održana 28. novembra u 18 časova u prostorijama beogradske Kripto zajednice (Balkanska 2). Učešće na radionici je besplatno, ali su prijave na ovom linku obavezne.

 

 


Konkuriši na praksu