NajStudent i saradnja sa Krojačevom školom - očekuju vas brojne pogodnosti

Završen fakultet često nije dovoljan niti je garancija da ćemo pronaći posao koji nas interesuje. Zbog toga je potrebno da proširimo naše vidike i da radimo na sebi, a online kursevi su jedan od načina da poboljšate svoju poziciju na tržištu rada.

 

Online kursevi - NajStudent i Krojačeva škola

Foto: NajStudent (AdobeStock edit)

Imajući u vidu sve veći značaj online kurseva i neformalnog obrazovanja, pogotovo u trenutnoj situaciji, ekipa sajta NajStudent.com je uspostavila saradnju sa Krojačevom školom.

 

Pratite nas u narednom periodu i saznajte kakve smo sve pogodnosti spremili za vas. Mali teaser: biće tu i popusta na kurseve kao i poklon kurseva.

 

Koje sve oblasti pokrivaju kursevi Krojačeve škole?

 

Krojačeva škola organizuje i besplatne i plaćene kurseve.

 

Osim što su svi kursevi na srpskom jeziku, po čemu se još Krojačeva škola izdvaja i zašto smo izabrali baš njih?

 

NajStudent

Neograničen pristup kursevima

Kada upišeš kurs, on postaje zauvek tvoj i možeš mu pristupati neograničen broj puta. Sve ti ostaje u nalogu. Nije uslovljeno ni sa čim: počni kada želiš, završi kada god želiš. Sve je podređeno tebi i tvojim navikama.

 

NajStudent

Učenje kroz praktičan rad

Svi Krojačevi kursevi se sastoje isključio od video lekcija, ne teksta. Video lekcije prate skripte, materijal za rad, testovi, domaći zadaci, kao i deo gde učiš kroz praktičan rad. I znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima koji se i sami konstantno usavršavaju.

 

NajStudent

Dobijaš sertifikat

Dobijaš sertifikate na srpskom i engleskom jeziku, koji su pogodni za slanje mejlovima i štampu. Dobijaš i link ka svojim sertifikatima kako bi mogao da se pohvališ na društvenim mrežama.

 

 

A ukoliko ste u dilemi da li su kursevi Krojačeve škole stvarno za vas, proverite utiske polaznika koji su već prošli kroz neke od kurseva.

 

Krojačeva škola postoji već 17 godina, i razvija IT i nonIT online video kurseve, i dobitnici su značajnih domaćih nagrada i priznanja, ali kako kažu, najveća nagrada im je uspeh koji postižu njihovi polaznici.

 


Konkuriši na praksu