Panel diskusija: Proaktivno o praksi

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva sve zainteresovane studente i diplomirane studente Univerziteta u Beogradu da nam se pridruže na online panel diskusiji pod nazivom „Proaktivno o praksi“.

 

Panel diskusija: Proaktivno o praksi

 

Ukoliko ste u potrazi za praksom i zanima vas šta od vas kao kandidata očekuju vodeće kompanije i šta vi možete očekivati od programa prakse, kako izgleda virtualna praksa, kojim kandidatima kompanije daju prednost prilikom zapošljavanja nemojte propustiti panel „Proaktivno o praksi“. 

 

Prošle godine, Centar je sproveo istraživanje o praksama za studente. Istraživanje je sprovedeno među studentima i poslodavcima i imalo je za cilj da osvetli stavove, iskustva i potrebe studenata i poslodavaca kada je u pitanju praksa. U istraživanju je učestvovalo 100 poslodavaca i 400 studenata.

 

Tokom panel diskusije prezentovaćemo glavne zaključke ovog istraživanja, a studente pozivamo da uzmu aktivno učešće u razmeni mišljenja, kako bi što uspešnije ukrstili percepciju predstavnika poslodavaca i studenata, kao i formulisali preporuke i savete studentima.

 

Panelisti će biti predstavnici poslodavaca koje su tokom istraživanja studenti ocenili kao najpoželjnije za početak i dalji razvoj karijere.

 

Kompaniju Delta Holding predstavljaće Nikolina Gajić, Menadžer za regrutaciju i selekciju, kompaniju Coca-Cola HBC Milica Urošević, Organization Development & Employer Branding specialist, kompaniju NIS Marijana Paunović, HR biznis partner, dok će kompaniju Delhaize Serbia predstavljati Gordana Panajotović, Talent Management & Acquisition Head. 

 

Panel diskusija će se održati 10. jula 2020. godine u 14h putem Zoom platforme.

 

Prijava na sledećem linku: http://skr.rs/panelCzRK


Konkuriši na praksu