Postani deo najvećeg internacionalnog događaja u zemlji

GLSAIESEC Srbije vas poziva na jednodnevnu konferenciju o liderstvu i doživotnom učenju, kao alatu za formiranje lidera. Konferencija će biti održana 18. Februara 2013 u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu, s početkom u 9h.

Na konferenciji Lead by Learning imaćete priliku da čujete nešto više o liderstvu, volonterizmu, učenju na radnom mestu, kako kompanije ulažu u znanje. Moći ćete da saznate i nešto više o školama budućnosti od reformatora sistema obrazovanja Velike Britanije. Očekuje vas priča o obrazovanju iz perspektive školaraca i još dosta predavača iz zemlje i sveta ko kojima možete pročitati nešto više na sledećem linku www.gls2013.org.rs/lead-by-learning/govornici/

Pored domaćih studenata učesnici na konferenciji su mladi lideri iz 113 zemalja sveta, sa kojima ćete imati prilike da se družite tokom predavanja i radionica.

Sva predavanja i radionice su na engleskom jeziku zbog naših prijatelja iz inostranstva.

Da bi ste postali deo ovog internacionalnog događaja, neophodno je da popunite aplikaciju koju možete naći na ovom linku www.gls2013.org.rs/lbl-aplication-form/ (koju mozete pronaci na našem sajtu www.gls.org)

Kao i svaki događaj koji organizuje AIESEC, ova konferencija je besplatna, i za učešće se mogu prijaviti svi studenti i diplomci do 29 godina.

Za više informacija kontaktitrajte nas na andjel.boskovic@gls2013.org ili preko društvenih mreža www.facebook.com/GlobalLeadersSummitSerbia i www.twitter.com/GLS2013


Konkuriši na praksu