Poziv za volontiranje na BeFem festivalu

Feminizam je tvoja vrednost, želiš da se edukuješ i zabaviš kao i da stekneš iskustvo u organizaciji događaja. Prijavi se za volontiranje na Befem festivalu koji se dešava 7. i 8. decembra u Kulturnom centru Grad u Beogradu. 

 

BemFem festival 2019

 

Ukratko nam se predstavi, pošalji ime i prezime i kontakt telefon na e-mail befem.festival@gmail.com sa naznakom "Befem volontiranje" najkasnije do 29. novembra. Vidimo se! 

 

O BeFem festivalu: BeFem feministički festival od svog nastanka 2009. godine okuplja sve zainteresovane za razgovor o feminizmu i ljudskim pravima. Sadržaj programa obogaćuju aktivistkinje ženskog pokreta iz Srbije, regije, kao i Evrope. Festival je mesto susreta i aktivistkinja i stručnjakinja iz različitih oblasti, s namerom da se otvore bitna lokalna pitanja koja utiču na život žena i razvoj društva zasnovanog na principima rodne ravnopravnosti. Osim toga važan deo našeg programa su radionice, ulične akcije, koncerti i performansi sa ciljem afirmacije ženskog stvaralaštva, ali i osnaživanja žena za bolje zauzimanje u društvu.

 

Pratite nas:

 


Konkuriši na praksu