PR ARENA International - edukativna konferencija za studente o odnosima sa javnošću

PR ARENA International - Connecting in motion

 

Sarajevo u novom iščekivanju studenata

 

PR ARENASarajevo, 13. februar 2012. - Druga PR ARENA International - edukativna konferencija za studente o odnosima sa javnošću održat će se u Sarajevu 20. i 21. aprila 2013. Nakon što je u novembru prošle godine u hotelu Holiday Inn više od 300 učesnika imalo priliku za edukaciju, razmjenu kontakata i druženje, Sarajevo je ponovo u iščekivanju studenata iz osam država regiona.

 

Eminentni stručnjaci iz oblasti odnosa sa javnošću, marketinga i medija govorit će o temama: Iskustvo novinara o vjerodostojnosti društvenih mreža, organizacija velikih evenata, bitnost praćenja medijskih objava i mnogim drugim. Pored predavanja bit će održana i panel diskusija u okviru koje će se govoriti o komunikaciji Vlada sa svojim građanima.

 

Studenti iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Kosova, Makedonije ali i Albanije dobit će mogućnost da razmjene iskustva i kontakte koji će im biti od koristi u nastavku njihovih karijera. Cilj konferencije jeste doprinos struci kroz edukaciju mladih kadrova, njihovo zbližavanje i podsticaj na saradnju, a učesnici će dobiti i certifikate kojim mogu popuniti svoj CV.

 

„Inovacija na ovogodišnjoj Konferenciji je PR ARENA Generator koji smo i najavili u novembru prošle godine. Cilj je da studentima omogućimo praksu u kompanijama i institucijama kako bi svoja znanja i vještine dodatno usavršili kroz praktičnu primjenu. Iznimno smo sretni i ponosni što za partnera ovog programa imamo vodeći bosanskohercegovački portal za zapošljavanje – Posao.ba. Preporuka studentima je da ovogodišnju PR ARENA International vide kao šansu za međusobno povezivanje i otvorenu komunikaciju sa predavačima od kojih će dobiti korisne i praktične savjete za svoj budući poslovni angažman.", riječi su predsjednika Organizacijskog odbora i direktora Apriori komunikacija, gospodina Igora Kraišnika.

 

Kotizacija za drugu PR ARENA International iznosi 35 KM u koju je uključen i ručak za studente.

Više informacija možete pronaći na web stranici projekta www.prarena.ba na kojoj svi zainteresovani mogu popuniti i online prijavnicu, kao i na službenoj facebook stranici www.facebook.com/PRArenaInternational i Twitter profilu http://twitter.com/PR_Arena.

Program PR ARENE preuzmite ovde.

_____________________________________________________________________________

Dodatne informacije:

Emir Muhamedagić, izvršni direktor projekta
+387 33 266 470/ 063 020 016
emir@apriori.ba
WEB: www.prarena.ba
FB: http://www.facebook.com/PRArenaInternational
TW: http://twitter.com/PR_Arena


Konkuriši na praksu