Produžen rok za učešće u konkursu „Budi Vip student

Budi Vip StudentRok za učešće u konkursu  „Budi Vip student" produžen  do 28. januara

Zbog zimskog raspusta i ispitnih rokova studenti dobili još nedelju dana za prijavljivanje

Beograd, 22. januar -  Na zahtev potencijalnih učesnika, kompanija Vip mobile pružila je novu priliku akademcima da se do 28. januara prijave za učešće u projektu „Budi Vip student", koji im omogućava  dodatno usavršavanje i sticanje praktičnih znanja iz oblasti telekomunikacija.

Na konkurs se mogu prijaviti redovni studenti završnih godina osnovnih studija državnih fakulteta tehničke, IT i biznis orijentacije, u okviru državnih Univerziteta u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i Novom Pazaru. Nephodno je da kandidati u trenutku prijavljivanja imaju minimalnu prosečnu ocenu 8 na osnovnim studijama, odlično znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računaru. Ukoliko student ispunjava uslove konkursa, pored CV-ja i odgovora na tri postavljena pitanja, neophodno je da priloži i potvrdu fakulteta da je u školskoj 2012/2013. upisana završna godina osnovnih akademskih studija.

Dvadeset najboljih kandidata biće nagrađeno plaćenom dvomesečnom letnjom praksom u Vipu, uz mentorstvo  menadžera Vipa tokom prakse i master studija, dobiće notebook računare i smart telefone najnovije generacije iz Vipove ponude, a očekuju ih i tri edukativna seminara iz oblasti poslovnih veština.

Sve informacije o projektu i formulare za prijavljivanje zainteresovani studenti mogu da preuzmu na sajtu www.jasamvip.rs.


Konkuriši na praksu