Vesti i dešavanja

Izaberi kategoriju

DAAD Virtual Fair

Learn more about your research options in Germany! Meet representatives of German universities and research organisations online.

Rok za prijavu: 07.07.2020.
Program za studente

DSC Croatia 2020 - konferencija na temu „Deep Learning & AI“

Prva ikada – DSC Croatia 2020 – održaće se 2. jula. Tema ove jednodnevne konferencije će biti „Deep Learning & AI“. DSC Croatia će se održati virtualno i ulaznice za konferenciju su besplatne. Oficijalni jezik će biti engleski.

Rok za prijavu: 02.07.2020.
Program za studente

Online Summer School of Samara University

Samara University is very pleased to invite students to attend ONLINE SUMMER SCHOOLS at the Samara National Research University in Russia.

Rok za prijavu: 01.07.2020.
Program za studente

Prijave za treći UPSHIFT su otvorene

Program UPSHIFT je namenjen mladima koji žele da menjaju svet počevši od promena u svojoj okolini. Sticanje novih znanja i veština koje nisu dostupne u formalnom obrazovanju je glavni i nerazdvojni deo programa, koji podstiče na proaktivan pristup rešavanju neadresiranih problema…

Rok za prijavu: 28.06.2020.
Program za studente

Volontiraj na 13. Beldocs festivalu!

Ako si ljubitelj filmova, voliš da se družiš i želiš da upoznaš nove ljude, pozivamo te da postaneš deo tima 13. Međunarodnog festivala dokumentarnog filma Beldocs, koji će se održati od 3. do 10. septembra u Beogradu.

Rok za prijavu: 30.06.2020.
Program za studente

Third ECPR-ODIHR Summer School on Political Parties and Democracy

The summer school event will bring together an international team of academics and practitioners to train and instruct a group of 20 MA/PhD researchers, practitioners and civil society activists in the field of political parties and democracy.

Rok za prijavu: 19.06.2020.
Program za studente
 1 2 > ››

Konkuriši na praksu