Access MBA i Access Master u Beogradu

Access MBA i Access Masters

 

Želimo da vas pozovemo na lično upoznavanje sa nekim od najboljih poslovnih škola i univerziteta iz SAD, Evrope i Azije koji će učestvovati na Access Masters događaju u Beogradu u sredu 29. novembra i na Access MBA događaju u četvrtak 30. novembra.

 

Access MBA Access Masters

 

Trenutno ste zaposleni i tražite promenu u karijeri?

Access MBA vam pomaže da utvrdite koji MBA ili EMBA programi će vam pomoći da postignete ciljeve u karijeri – bez obzira na to da li želite unapređenje, da promenite posao, dobijete menadžerske odgovornosti, radite u drugoj branši ili da radite u inostranstvu.

 

Još uvek ste student, ali razmatrate specijalizaciju iz određene oblasti?

Access Masters vam pomaže da utvrdite koja master diploma će vam omogućiti da započnete karijeru u željenoj branši. Ako se registrujete onlajn, takođe dobijate priliku da osvojite putovanje na univerzitet po želji.

 

Događaji su besplatni, ali je prethodna registracija obavezna ako želite da učestvujete na individualnim sastancima sa poslovnim školama i univerzitetima, kao što su University of Ljubljana, Webster University Vienna, ESMT – Berlin, IE Business School, Hult International Business School, Antwerp Management School i mnogi drugi.

 


Konkuriši na praksu