Veb, pokret i arhitektura - prvi meetup zajednice Design Srbija u Startit Centru Novi Sad

U utorak, 17. decembra, u 18 časova će biti održan Design Srbija meetup, prvo u nizu okupljanja dizajnera iz Srbije. Imaćemo četiri predavača, a teme će biti fokusirane na web, pokret i arhitektonski dizajn.

Dizajn

Foto: Pixabay

Predavači će pričati o tome kako su počeli da se bave dizajnom i preduzetništvom, odakle uče, koji su alati koje svakodnevno koriste (After Effects, Photoshop, Cinema 4D, 3D Max, AutoCAD, HTML, CSS, JS, Adobe XD, Sketch, Unbounce, WordPress, Webflow) za koga rade i kako pronalaze klijente. Konkretnije Nebojša Savičić će pričati o svojim počecima u oblasti animirane grafike, Mladen Miladinović o tome kako je raditi kao arhitekta u Srbiji, Jovan Savić o svom web dizajn procesu, a Filip Rastović o marketingu u web dizajnu.

 

Kome je namenjeno?

Okupljanje je namenjeno svima koji žele da nauče nešto novo o univerzalnim principima dizajna i kako je raditi kao freelancer iz Srbije.

 

Predavači

 

Prijava

Prvi meetup Design Serbia zajednice biće održan u utorak, 17. decembra, od 18 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo na događaju je besplatno, ali je neophodna prijava putem ovog linka.

 

 


Konkuriši na praksu