Sat Najstudent ne može da funkcioniše bez JavaScript podrške.

Vesti i dešavanja

Izaberi kategoriju

Access Masters Srbija Online - Pronađi međunarodne master studije za sebe i osvoji stipendiju

Access Masters vas poziva na interaktivni onlajn događaj 11. maj u Srbiji, koji vam može ponuditi odgovore iz najboljih poslovnih škola na svetu.

Postavljeno: 06.05.2021.

Vest

Yard Sale 2021.

Studentska organizacija Unija studenata FON-a, u saradnji sa jednom od najuspešnijih advertajznig agencija “Ovation BBDO”, po treći put organizuje Yard Sale. Projekat se realizuje 15, 16. i 22. maja u online formatu na Zoom platformi.

Postavljeno: 06.05.2021.

Vest

Soft Skills Academy 2021. Niš

SOFT SKILLS ACADEMY ili skraćeno SSA je seminar mekih veština - po teoriji. Ali to je zapravo mnogo više od toga!

Postavljeno: 06.05.2021.

Vest

Open IT - otvori vrata svom uspehu!

Open IT je studentska IT konferencija, koja se ove godine održava po 15. put i tema konferencije je "Budi anomalija".

Postavljeno: 05.05.2021.

Vest

Letnji akademski seminar „Budućnost protetike – korak bliže bioničkom čoveku“

Udruženje studenata tehnike Evrope, BEST Beograd nakon 16 uspešno organizovanih međunarodnih studentskih seminara po prvi put organizuje nacionalni akademski seminar.

Postavljeno: 05.05.2021.

Vest

Produžen rok za prijave za jedanaesti ciklus programa Nacionalnih stipendija „Za žene u nauci“

Konkurs za Nacionalne stipendije u okviru svetski poznatog programa L’Oréal - UNESCO “Za žene u nauci” (L’Oréal - UNESCO For Women in Science), produžen je do 31. maja 2021. godine. Sve mlade žene koje se bave naučnim istraživanjima u oblasti prirodnih nauka i imaju do 35 godina i završene ili upisane doktorske studije, svoje prijave mogu podneti na veb-sajtu www.zeneunauci.co.rs.

Postavljeno: 05.05.2021.

Vest

Studenti na misiji očuvanja običaja

Prošle godine, dolazak uskršnjih praznika slutio je praznik bez porodičnog okupljanja i druženja. Međutim, organizacija studenata We are the FUTURE of IT sa novosadskog Fakulteta tehničkih nauka i kompanija Crystal Pigeon pronašli su način da održe duh zajedništva.

Postavljeno: 01.05.2021.

Vest

Kompanije studentima 2021. - FONIS

Kompanije studentima je projekat Udruženja studenata informatike FONIS sa Fakulteta organizacionih nauka koji za cilj ima prenošenje znanja i povezivanje studenata sa renomiranim kompanijama iz oblasti informacionih tehnologija.

Postavljeno: 27.04.2021.

Vest

Virtuelni sajam obrazovanja: Na koji ćeš faks?

Pozivamo vas da posetite Virtuelni sajam obrazovanja - "Na koji ćeš faks?", na kom se predstavlja više od 60 visokoškolskih ustanova iz Srbije i inostranstva i koji traje sve do 1. oktobra.

Postavljeno: 23.04.2021.

Vest

Pokreni se i pripremi za svoju karijeru!

Studentska organizacija AIESEC te poziva na online događaj-radionicu koji će se održati 24.04.2021. u 18 časova preko Zoom platforme.

Postavljeno: 23.04.2021.

Vest

FIST16 - Usta na usta ili borba za život

Pod sloganom “USTA NA USTA” 16. Festival internacionalnog studentskog teatra, u organizaciji studentkinja i studenata Fakulteta dramskih umetnosti, Katedre za menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture biće održan u hibridnom formatu u periodu 21 - 25. maja, sa glavnim i pratećim programima u kojima će učestvovati predstave i mladi pozorišni profesionalci iz svih delova sveta.

Postavljeno: 22.04.2021.

Vest

Besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština u Beogradu: Soft Skills Academy - Unapredi svoje sposobnosti

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Lokalni komitet Beograd i ove godine organizuje besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština „Soft Skills Academy“ za sve zainteresovane studente, u digitalnom izdanju! Seminar se održava u periodu od 14. do 16. maja 2021. godine.

Postavljeno: 21.04.2021.

Vest

Konkuriši na praksu

Arhitekta pripravnik

Almis Company d.o.o.

Beograd
Baner
Sajt NajStudent.com koristi kolačiće kako bi ti pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da si saglasan sa korišćenjem kolačića. Saznaj više o kolačićima ovde.