Sat Najstudent ne može da funkcioniše bez JavaScript podrške.

IG Live sa Brankom Vukovcem: Kako vannastavne aktivnosti utiču na traženje posla

NajStudent je za vas pripremio zanimljive stvari. :)

 

U prethodnom periodu bili smo posvećeni brucošima. Cilj nam je bio da ih upoznamo sa najbitnijim stvarima koje se tiču studiranja, i da ih pripremimo na sve što ih čeka.

 

Sada imamo u planu da se posebno posvetimo vama i vašem karijernom razvoju, odnosno da budemo vaš „Karijerni savetnik“. Zato, očekuju vas blog tekstovi, Live uključenja, webinar, kao i neki pokloni koji će vam pomoći u započinjanju karijere. A tu će biti i stripovi da vas malo nasmeju. :)

 

IG Live - Branko Vukovac

 

Prvi IG Live koji vas očekuje je live sa Brankom Vukovcem na temu „Kako vannastavne aktivnosti utiču na traženje posla?“ koji će se održati u sredu 25.11. od 18 časova. Branko Vukovac je HR Biznis Partner u Infostud grupi, „bivši“ član studentskih organizacija, kao i neko ko često drži radionice i obuke namenjene mladima. Sa nama u Infostud grupi radi već skoro 5 godina.

 

Osim o vannastavnim aktivnostima, pričaćemo i o intervjuu, kao i sa kojim preprekama se studenti mogu susresti prilikom zapošljavanja.

 

Vidimo se u sredu od 18h na Instagram stranici NajStudent-a.

 

 

Share
Sajt NajStudent.com koristi kolačiće kako bi ti pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da si saglasan sa korišćenjem kolačića. Saznaj više o kolačićima ovde.