Zoom kafica - 45 minuta sa Anom i Jelenom

Pozivamo vas na novo onlajn druženje Zum kafica - 45 minuta sa Anom i Jelenom, karijernim savetnicama Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

 

Zoom kafica - 19.05

 

Ako sve češće razmišljate:

Na završnoj sam godini, trebalo bi da pronađem praksu, ne znam odakle da počnem?

Šta znači aktivna potraga za radnim iskustvom u struci?

Šta možemo očekivati od prakse, a šta ne?

prijavite se najkasnije do utorka 19. maja do 9 ujutru popunjavanjem formulara za prijavu.

 

Inspirisani vašim interesovanjem za temu kako do prakse, odlučili smo da treće online druženje provedete u razgovoru sa našim karijernim savetnicama Anom i Jelenom. Obe imaju više od deset godina iskustva u organizovanju praksu u saradnji sa različitim kompanijama, u procesima predselekcije kandidata i CV klinikama. One će se potruditi da pruže odgovore na sva vaša pitanja koja postavite kroz formular za prijavu.

 

Jelena Kurjak radi na poziciji koordinatorke programa informisanja i savetovanja. Takođe, razgovara sa studentima o radnoj biografiji, pripremi za intervju za posao/praksu, mogućnosti za stipendiranje i ostalim temama koje se tiču razvoja karijere tokom studija.

 

Ana Janković Barović je koordinator programa karijernog obrazovanja i psihoterapeut. Bavi se karijernim i psihološkim savetovanjem studenata i uspešno vodi kurs Veštine upravljanja karijerom.

 

"Zoom kafica - 45 minuta sa..." predstavlja novi onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih.

 

Voleli bismo da druženje organizujemo oko dilema koja Vas zaokupljuju. Postavite nam pitanja na koja biste želeli da dobijete odgovor unapred.

 

Budite nam zdravi i vredni.

 

Tim CzRKa


Konkuriši na praksu